al contingut a la navegació Informació de contacte

Pantalla nova i ara taula de so

Com haureu pogut comprovar, els conferenciants que accepten la nostra invitació per a impartir xerrades o seminaris al Casal Cívic Xavier Jounou solen utilitzar algun arxiu de suport visual. Normalment s'ajuden d'algun software de presentació de diapositives, com el Microsoft PowerPoint. Així, mitjançant l'ordinador de l'Aula o un de propi, i la infraestructura de la sala gran del Casal Cívic, fan que el projector llenci un seguit d'imatges a la pantalla.

A més, necessiten un sistema per amplificar la seva veu o algun arxiu sonor que fa anar. El Casal Cívic ens va proporcionar dos micròfons sense fil, l'amplificador corresponent i un mesclador, a més dels altaveus que hi ha instal·lats. Nosaltres havíem completat l'equip amb dos micròfons de diadema sense fil.

Fins fa poc no n'hi havia, de pantalla. Utilitzàvem la mateixa paret del fons de la sala, on se situen els ponents. Però les il·lustracions que hi vèiem resultaven massa petites per a les persones que les miraven des del fons. Era un problema recurrent. Vam buscar solucions i vam aconseguir una pantalla prou gran, més o menys de 300 x 225 cm, que es va muntar al sostre. Es recull i es desplega automàticament gràcies a un motoret elèctric i va amb comandament a distància. Realment un gran avenç, però insuficient. La superfície de la imatge que es veu a la pantalla és més petita que l'àrea de la mateixa pantalla, problema que solament podrem resoldre allunyant el projector que hi ha ancorat al sostre. Això ja serà un procediment més lent, ja que depèn de l'administració.

                                                Pantalla nova.JPG

D'altra banda, sempre hi ha hagut problemes amb el so, problemes motivats pel mesclador, pels micros, o per algun follet que ens vol tocar el voraviu. Són molts els que utilitzen els aparells d'amplificació de so. Les activitats que es fan a la sala gran del Casal Cívic són variades. I tots els responsables es regulen els aparells a la seva conveniència. I aquí hi ha el problema. Al final, la Junta va decidir de comprar una taula de so analògica Midas DM12, de 12 canals, adequada per a resoldre les nostres necessitats. Ara podem afirmar que aquesta alternativa està donant el resultat que tots esperàvem.

                   midas-dm12.png

Document Actions