al contingut a la navegació Informació de contacte

Presentació

L'Aula d'Extensió Universitària de Solsona, va néixer l’any 2005 amb l’objectiu de difondre la cultura entre la gent gran. És una associació sociocultural sense afany de lucre, que té per objectiu la promoció i difusió de la cultura, entre la gent gran, mitjançant Conferències, Seminaris, Sortides Culturals i Viatges.

 És oberta a totes les persones adultes interessades en la cultura i en l'adquisició de coneixements, sense límit d'edat. Com a protagonistes de l'època que ens toca viure, és necessari tenir elements per a conèixer les noves realitats d'un món que busca, canvia, pateix i viu un temps de llarga transició.

 L'Aula de Solsona està tutelada per la Universitat Pompeu Fabra (UPF), que vetlla per la qualitat i el nivell cultural del que s'imparteix, al mateix temps que ens posa en contacte amb professorat adient en diverses matèries. A més l'Aula està adherida a AFOPA (Agrupació de Formació Permanent i de les Aules per a la Gent Gran de Catalunya).

Programa d’activitats:

  • Quinzenalment, en dijous, de 6 a 2/4 de 8 de la tarda, Conferències impartides per professors universitaris o professionals especialitzats tracten els temes segons el programa que tria l'Aula.
  • Trimestralment es fa una Sortida Cultural d’un o dos dies de durada i/o un Seminari.
  • El tercer trimestre, cap a finals de maig es realitza un Viatge de Fi de Curs a un país o ciutat europea.

Actualment l’Aula compta amb 217 socis.

Per pertànyer-hi com a soci, només cal omplir la butlleta de sol·licitud, amb els requisits que s'hi detallen i satisfer l'oportuna quota establerta per l'Assemblea de Socis.

LA JUNTA

Document Actions